De definitieve gids voor laser ontharing

De laser heeft alleen effect op de haarzakjes die in de groeifase zijn, daar er dan voldoende melanine is om dit laserlicht op te nemen.

We werken betreffende HBO geschoolde en Capaciteit geregistreerde huidtherapeuten. Hierdoor hebben wij een titel bij een zorgverzekeraar. Indien u dan ook aanvullend verzekerd raakt komt u in aanmerking voor een vergoeding via uw zorgverzekeraar.

Een behandeling laserontharen mag u tot 6 weken voor de verzorging en tijdens de gehele behandelperiode niet harsen of een ontharingscrème gebruiken. Scheren mag wel.

U dan ook mag een huid wel scheren na de laserontharing, maar niet epileren of laten harsen. Sauna’s of warme baden moet u ten minste 5 tot 5 dagen vermijden.

Bergman Clinics aangewend cookies. Voortzetten betekent akkoord. Bergman Clinics gebruikt cookies en verzamelt daarmee info aan het behandeling van de webwinkel bij andere om deze te bestuderen en te verbeteren, wegens social media en om daar vanwege te zorgen het je wegens jou relevante info en advertorials te merken ontvangt.

Daar mannen – je zou het niet zeggen – over dit algemeen een lagere pijngrens beschikken over vervolgens vrouwen, heeft BAGUS gekozen voor een oude en bekende ‘oosterse’ behandelmethode; sugaring. Body Sugaring is ons zachte, betrouwbare en efficiente werkwijze om alle delen betreffende het lichaam te ontharen met een lichaams warme suikerpasta.

Optimale gevolgen verschillen bekijk hier met man tot persoon en met het behandelgebied. Gedurende het intakegesprek adviseert een arts u hoeveel behandelingen in uw situatie voor een perfect resultaat mogen wensen.

In dit doorgaans betekent dit zes tot 8 behandelingen, betreffende ons tussentijd aangaande zes tot tien weken, waarbij immers almaar het gehele gebied wordt behandeld.

Na ongeveer twee weken laat een groot deel aangaande een behandelde hoofdharen los. De haren waarvan een haarzakjes niet zijn vernietigd groeien retour en geraken gedurende ons volgende laserbehandeling opnieuw belicht.

SHR kan zijn dit meest innovatieve systeem op dit gebied van laserontharing. SHR kan zijn betrouwbaar, doelmatig en nagenoeg pijnloos en absoluut bestemd vanwege al die huidtypes, uiteraard tevens een donkere huid! Door een gelijke warmte opbouw in en op een huid is dit vergelijkbare met ons ‘’ hot stone massage’’

Sluit deze melding

Een afspraakje te verzetten ingeval u grieperig bekijk hier raakt ofwel een koortslip hebt op de dag aangaande uw laserbehandeling.

Ingeval je wacht betreffende de tattoo en een laser ontharing ipl laserbehandeling neem en daarop pas een tattoo is dit tevens niet aardig aangezien je moet om de zoveel jaar almaar een ipl laserbehandeling laten verrichten, wensen zijn je dat mijn haar ook niet teruggroeit. Antwoorden Meld het advertentie Ingaan op het artikel

Ja, al die lichaamszones kunnen worden behandeld; Soprano ICE komt zelfs op een moeilijkst bereikbare plaatsen. Via het speciaal gemaakt hulpstukje mogen een haren tussen de wenkbrauwen, een oor- en neusharen heel nauwkeurig geraken verwijderd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De definitieve gids voor laser ontharing”

Leave a Reply

Gravatar